Смеш ну я вложив чуть більше чим 0.01% і що? І сотня людей які не вложили, і не є таким мясом як бігбос, коли ви вже поймете шо один в полі не воїн...
Читати тошно, кожен новий бой боса нова тема на форумі, то сквозні то копя в 500 тий раз...мда
Pit Bull [35]- 30.07.2011 в 12:2000
Смеш :
Он просто хочет толпой всех валить, это же понятно, я вот тоже УЖЕ хочу, вон продам все выше сказанное и будем в 2 рулить
Ксюша :
Не, ты что, я лучше в игре рулить буду, патом приеду в Киев, вместо того что бы дать ключи от машины и квартиры, я скажу тебе с таким лицом "я вложил в игру больше ЯЕК"
sarayev [30]- 30.07.2011 в 12:3150
Спецом для БигБосса проведу пару по теор. веру. На то он и теор. вер, что может быть много сквозных, а може вообще не быть.
Smesh [37]- 30.07.2011 в 12:36
Сообщение закрыто для просмотра. Император [35]
sarayev [30]- 30.07.2011 в 12:3920
Потому что убрать копья в данной ситуации и есть кнопка "убить всех". Потому что без копьев завалить его и 10 человек не смогут. Можем эксперимент провести
cadaver [33]- 30.07.2011 в 12:4030
Smesh [33] Почуствував, і попри то я не создаю теми на форумі коли мене зносять копями не даючи зробити і удару. Не створюю теми на форумі коли проти мене зносять 2 перса з отравами Не створюю теми коли зносили пів хп снегом і нападали і добивали. Я купив і я знав які правила гри і я по них грав а не пробував поміняти їх. Никто почему-то раньше не заводил разговоров о том, что СТАЛЬНЫЕ ЯЙЦА ложил влёгкую пол-МГ Ден не нив, а цей ное.
ІМХО Один в полі не воїн. Невже ти думаєш шо будь наприклад топ артовик в нашому клані, він би з тикався з такими проблемами? канешно що ні, тут би була підтримка йому. А перти одному на стенку а потім жалітися шо стенка тверда... бред. Я вот не розумію, ви хіба не розумієте що це вже просто смішно? З нього вже тупо ржуть кому не лень.